-

Dör beslutsångestdöden på den här sidan.
Måste ha en plansch att fylla ut en ram med.

st: new directions - jens lekman


-

Två jätteviktiga saker jag köpte i Stockholm:
1. En pytteliten flodhäst.
2. Ett pass/en anteckningsbok.
st: stoppa mig juni (lill ego) - kent

-

Livet då?
Ja, jo, jag har köpt ett par byxor och inatt sov jag på ett betonggolv.
...
-
st: comic strip - serge gainsbourg

-

Studiedag och en sista dag spenderad med projektarbetet:
st: I want everything - luna

-

Har suttit och jämfört priser i säkert en halvtimme, ojat mig över att hurmycketpengarkandetkostaegentligen och letat letat letat efter något billigare, hela tiden med ett alldeles litet pirr i magen. Plötsligt finns den där, bokstavligt talat 10 000 kronor billigare än de andra. Jag skriver ett långt mail på franska samtidigt som jag fyller i uppgifter, ropar på mamma och rotar i lådan efter mitt pass. Bara någon minut senare, utan att riktigt förstått vad jag håller på med, stirrar jag på datorskärmen, stirrar på bekräftelsen av min bokning och kvittot till den samme.
-
Pirrpirrpirr, nu ska jag till USA och Kanada i sommar med mina förträffliga Belgien-vänner plus att jag fick min studentmössa i eftermiddags och om 130 dagar är det studenten, en sammanfattningsvis bra dag.
st: la bourse et la vie - richard anthony

-

Att det är fredag och att jag bara vill ligga hemma i min säng och kolla på film och att jag desperat behöver nya vantar men att garnstudio.com inte fungerar och att jag är för liten för att veta hur man egentligen fick tag på stickmönster innan internet fanns och och att jag hickar så att hela jag dras ihop i någon millisekund och att jag behöver egentligen bara bli pillad i nacken.
-
st: don't let him take your love from me - four tops

-

Det här med att aldrig göra saker i tid:
Projektarbetet, gör saker som jag borde gjort i november, men annars går det bra.

st: you really got me - the kinks

RSS 2.0